Субота, 04.05.2024, 06:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Зелений туризм в Україні

Агротуризм » 2012 » Березень » 23 » Крим навесні
15:36
Крим навесні
Крим - неповторний куточок на землі, з унікальною природою, історією і культурою. Крим прекрасний. І особливо прекрасний Крим навесні.

Спонсор посту: пляжный отдых в селе Песчаное на берегу Чёрного моря.

крим весною

Три весняні місяці відкривають нам велике різноманіття кримської природи: холодний і непередбачуваний березень розкриє перед нами прихід весни, квітень вразить цвітінням весняного лісу, а теплий травень дасть можливість насолодитися буйністю зелені та яскравістю первозданної природи. Навесні, Крим являє собою казкову картину: пагорби яскраво зелені, в степу від вітру гойдаються хвилі ковили, мільйони птахів в'ють гнізда, снують у своїх турботах перед очима мандрівника. З настанням вечора всюди співають солов'ї, але ж їх пісню можна почути тільки навесні.

крим весною

Весняні річки Криму, багато з яких пересихають влітку, наповнюються талою водою. Тільки навесні любителі каньонінгу можуть побачити повноводні кримські каньйони, гірські озера, водоспади, перекати, ванни у всій своїй красі. Навесні в Кримських лісах розпускаються квіти, які вражають своєю красою, перетворюючи непримітну лісову глушину, степи, гірські схили і луки в казковий ботанічний сад. Навесні високогір'я Криму (яйли) покриваються квітучими травами, чимале число їх у цих місцях - лікарські. Походи в Криму навесні залишають яскраві враження, які не потемніють з роками.

квітуче кримське поле

Останній місяць весни дарує туристам ще один незабутній подарунок - можливість покупатися в морі. До початку травня море прогрівається до 16-18 градусів. Недостатньо тепле море компенсується вже досить жарким сонцем, напівпорожніми пляжами і кристально чистою водою.

прекрасний крим весною

Порада: Збираючись навесні в похід - пройдіться по каньйонах і ущелинах Криму, уздовж кримських річок. Якщо похід в травні місяці, то можете сміливо планувати закінчення маршруту на березі моря.

шафрани

Крим, весна, походи - ось рецепт маленького щастя. Скористайтеся ним.

Переглядів: 1706 | Додав: jara | Теги: гори, весна, подорожі, екотуризм, Крим | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Туристичний портал
Довідка туристу
Пошук
Опитування
Як ви подорожуєте?
Всього відповідей: 33
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0