П`ятниця, 03.05.2024, 22:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Зелений туризм в Україні

Агротуризм » 2011 » Червень » 16 » Відпочинок в Криму недорого. Де дешево відпочити в Криму? (оновлено)
18:45
Відпочинок в Криму недорого. Де дешево відпочити в Криму? (оновлено)
Старий добрий Крим здатний задовольнити будь-які вимоги і, що найкраще, - на будь-який гаманець. Хоча в останні роки, незважаючи на різні проблеми, все більше наших співвітчизників воліють відпочивати за кордоном - де-небудь у Болгарії, Єгипті чи Туреччині. Ринок насичений подібними пропозиціями, і чудово, що ми маємо можливість ними скористатися, але...

отдых в Крыму на пляже

 
Ви хочете оздоровити своїх дітей? Вам потрібен пісочок та  дрібне море? Вас чекає Євпаторія і численні селища навколо неї. Відпочинок тут буде спокійним і відносно недорогим (десь від 100-ти гривень на добу). Можна відправитися ще західніше: на 70 км. від Євпаторії розташоване селище Чорноморське з прекрасними піщаними пляжами і навіть дитячим аквапарком.
 
Ви любите Східний Крим з його горбистим рельєфом, стародавніми фортецями і чудовими парками? Відправляйтеся в Судак, Феодосію, Коктебель. Ці місця любили М. Волошин, І. Айвазовський, А. Грін. Ці місця облюбували і сьогоднішні письменники, актори, художники. Тут вони черпають натхнення, відновлюють свої фізичні і творчі сили. Можна відправитися ще далі - найсхідніша точка Криму - місто Керч. Прекрасний пансіонат на самому березі моря. Всі зручності в номері, триразове харчування - усе це близько 180 гривень на добу.
 

отдых крым недорого

Але воістину райський куточок - Південний берег Криму. Це особливі кліматичні умови, це казково красива природа, це шикарні санаторії та пансіонати. Це елітний відпочинок: Ялта, Гурзуф, Форос, Партеніт. Це безліч кафе, барів, ресторанів, це розважальні центри, дискотеки, зелені театри, аквапарки і т.д. і т.п. Відпочивати тут - корисно для здоров'я, престижно і дорого.
 
"А можна все те ж саме, але не дорого?" - Запитаєте ви. Можна! І потрібно! Як кажуть, навіщо платити більше? До Ваших послуг - Піщане (Песчаное).

Запрошуємо вас провести незабутній літній відпочинок в Піщаному, на західному березі Криму. Курорт Піщане розташований на березі Каламітської затоки Чорного моря відомої своїм унікальним біологічним складом і високими екологічними пробами води.

Розташовуючись в Альмінській долині, біля підніжжя схилу гірської гряди, курорт захищений від вітрів і степових суховіїв. Пансіонат знаходиться в унікальній кліматичній зоні, що поєднує м'який морський клімат узбережжя із сухим кліматом степового Криму.

Це місце за кількістю сонячних днів у році не поступається таким прославленим кримським курортам, як Ялта і Алушта. Середня температура повітря влітку +25 + 28 ° С, морської води + 20 + 24 ° С. За вершиною мису Лукул тягнуться нескінченні виноградники, пологі схили вкриті сонячним сосняком, що спускається до самого моря і забезпечує неповторний аромат суміші морських запахів і хвої. У 30 км південніше знаходиться місто Севастополь. Упорядковані пляжі розташованих на березі моря санаторіїв та баз відпочинку відкриті для вільного відвідування в будь-який час доби.

Приїхавши влітку в Піщане, ви можете знайти для себе будь-який вид відпочинку. Прямо на березі моря розташовані готелі, пансіонати, бази відпочинку і дитячі табори. Ви можете забронювати номер або зняти цілий котедж. Проте, багато хто воліє зупинятися в приватних пансіонатах, які надають особливий індивідуальний підхід до кожного відпочиваючого, можливість вибору умов відпочинку і, одночасно, вони позбавлені недоліків великих пансіонатів, таких, як режимність, перенаселеність і стандартність. Тому приватні пансіонати настільки популярні і, в умовах інтенсивно покращує якість, вважаються ідеальним місцем відпочинку для городян. З іншого боку, важливу роль відіграє і вартість проживання. Звертаємо вашу увагу на один з найбільш комфортних приватних пансіонатів курорту Піщане - "Людмила".

Ціни тут від 50 грн на добу
, а якість обслуговування на високому рівні.

Ось прямі контакти господарів:

Крим, Бахчисарайський район с. Піщане, вул. Річна, 24

(06554) 9-22-35

(050) 28-46-834

(050) 68 72 209

kurkova09@mail.ru

скайп: kyrkov21

Всі подробиці на сайтах: krim1.ru

Переглядів: 19379 | Додав: jara | Теги: недорогий відпочинок, зелений туризм, Крим | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 251 2 »
25 Sergexife  
0
<a href=http://zmkshop.ru/>токарь</a>

24 Ірина  
0
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, скільки буде коштувати відпочинок для 1-го дорослого і 4-річної дитини, і взагалі чи є ще місця. Дякую.

23 Наталія  
0
Доброго дня! Скажіть будь-ласка, скільки буде коштувати проживання для двох дорослих з 24.08 по 04.09.13р.?

22 Марія  
0
Добрий день!Скажіть будь ласка яка ціна приміщення для двох дорослих і двох дітей.На 10 днів з 24.07.13

21 Інна  
0
Доброго дня! Яка ціна на проживання для двох дорослих і двоє дітей на 10 днів, з 10 по 20 серпня?. І чи є якісь фото?По можливості пришліть будь-ласка

20 Ольга  
0
Поруч біля Піщаного знаходиться Берегове. Ціни набагато дешевші,пляж пустіший,людей менше а море те саме.Якщо пройти по берегу буквально 10 хв в сторону піщаного пустий берег де немає нікого.відрочивала там 4 рази.

19 Микола  
0
Скажіть будь ласка яка цінова політика на відпочинок у вересні місяці, на скільки осіб є номери? чи передбачена стоянка для авто і які умови, по можливості будь ласка опишіть коротко що являють собою по умовах номери Стандарт НПК і напівлюкс, що з харчуванням, і чи є умови по поселенню на кількість днів мінімум-максимум.

18 Наталія  
0
Доброго дня. Яка ціна проживання дитині 9 років? І де харчуватися на відпочинку?

17 Артур  
0
був в минулому році. непогані умови як для приватного сектору, але до моря не близько. ту відстань компенсують ціни))

16 ірина  
0
Доброго вечора!Скажіть будь ласка,скільки коштуватиме проживання з 1 по 10 серпня 2013 рік на двох людей?

1-10 11-20
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Туристичний портал
Довідка туристу
Пошук
Опитування
Як ви подорожуєте?
Всього відповідей: 33
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0